Makkelijker Leren

Huiswerkbegeleiding, bijles en hulp bij leerproblemen. (BO, VO en MBO)

Zit je op het VMBO en ben je onzeker over je eindexamen of heb je gewoon wat extra oefening nodig? Volg dan een 2 daagse training voor je eindexamen wiskunde bij Makkelijker Leren.

In 2 dagen word je klaar gestoomd voor je eindexamen Wiskunde. Je krijgt extra uitleg, we werken aan je rekenvaardigheid en we gaan volop oefenen met de eindexamenstof.

De voordelen van een examentraining zijn:

·       Je krijgt overzicht van alle stof die je moet kennen, het refresht je geheugen. Daardoor ga je met meer zelfvertrouwen je eindexamen tegemoet.

·       Er wordt gewerkt in kleine groepjes van maximaal 8 leerlingen waardoor je meer aandacht krijgt en er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en extra uitleg te krijgen..

·       In 2  dagen houd je je alleen met één bepaald vak bezig en worden theorie en praktijk gecombineerd. Deze intensieve begeleiding wordt door leerlingen vaak gewaardeerd.

·       Scholieren die een examentraining volgen, geven aan dat ze na het volgen van de training meer zelfvertrouwen hebben. Ze hebben de indruk dat ze de stof nu meer beheersen. Dit geeft ze een beter gevoel om het examen in te gaan.

·       Examentraining zijn er op gericht om jou te helpen slagen voor het examen. Vaak hebben leerlingen een hogere slagingskans na het volgen van een examentraining van een vak waar ze moeite mee hebben.

·       Doordat  je intensief een aantal dagen met een bepaald vak aan de slag gaat, leidt het volgen van een examentraining bij veel leerlingen tot hogere cijfers.

Alle reden dus om je snel aan te melden!

Data:

  • de data volgen zo snel mogelijk! Opgeven is wel vast mogelijk. 


Kosten zijn €195,- per leerling per 2 dagen. Dit is inclusief thee en limonade en alle benodigde materialen.  

Opgave via contactformulier.