Makkelijker Leren

Huiswerkbegeleiding, bijles en hulp bij leerproblemen. (BO, VO en MBO)

HuiswerkbegeleidingSommige kinderen komen thuis niet toe aan het maken van hun huiswerk. Er is teveel afleiding, er is te weinig sturing of er ontstaan steeds conflicten met  ouder(s). Dan is het goed om op zoek te gaan naar een plek waar je rustig en ontspannen  je huiswerk kunt maken en voor je toetsen kunt leren. 


Bij Makkelijker Leren werk je op maandag, woensdag en vrijdag, 2 à 3 x per week  in de rustige praktijkruimte gedurende ca 2 uur aan je huiswerk. Samen plannen we het maak- en leerwerk voor de hele week, kijken we hoe we de leerstof kunnen compacten en je krijgt tips hoe je  de leerstof aan moet pakken.Ook is er tijd voor het overhoren van woordjes en extra uitleg als dat nodig is. 

Door een goeie begeleiding en een rustige werkomgeving, lukt het beter om je huiswerk op tijd af te krijgen, krijg je de stof sneller onder de knie en loop je niet tegen achterstanden op (of werk je deze weg). Het Leren wordt makkelijker, daardoor leuker en natuurlijk het allerbelangrijkste: de cijfers gaan omhoog!

Als je bij Makkelijker Leren huiswerkbegeleiding krijgt, kun je gedurende de hele week vragen stellen via de mail of app, als dat nodig is.

We werken in kleine groepjes van maximaal 8 leerlingen per keer, waardoor er voor iedereen voldoende aandacht is. Uiteraard is er altijd thee, limonade, water en een koekje aanwezig. 

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of via info@makkelijkerleren.nl